Wat wij voor u kunnen betekenen .....

Een huis kopen aan de Costa Blanca of Costa Cálida?

Nee, het vinden van uw appartement aan de Costa Blanca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Profiteer van ons uitgebreide woningaanbod aan de Costa Blanca en Costa Calida! Wij zijn onderdeel van RO Spain Real Estate Holland en wij zijn vooral actief tussen de noordkant van de Costa Blanca bij Denia en het ruim 240 kilometer zuidelijker gelegen Pilar de la Horadada. Hier tussenin ligt bijvoorbeeld de havenstad Alicante. Dit is een ideale uitvalsbasis voor de nabijgelegen steden Finestrat, El Campello en Santa Pola. 50 Kilometer onder Alicante ligt de badplaats Torrevieja, bekend door de zoutmeren en het microklimaat. Daarnaast bekoort de Ciudad Quesada met zijn prachtige natuur, golfbaan en huizen in moderne stijl.  Bent u een liefhebber van gezellige chiringuitos en kleine jachthavens? Koop dan vooral een huis aan de Orihuela Costa. 

Een gevarieerd woningaanbod aan de Costa Blanca en Costa Calida

Bekijkt u eerst op uw gemak het gevarieerde woningaanbod aan de Costa Blanca.  In ons woningaanbod vindt u bijvoorbeeld moderne appartementen aan de Costa Blanca en geschakelde woningen aan de Costa Calida, maar ook voor een vrijstaande villa aan de Costa Blanca of een finca aan de Costa Calida, bent u  aan het goede adres.  Naast foto’s, de oppervlakte in m2, het aantal slaap- en badkamers en de verkoopprijs vindt u bij iedere woning een duidelijke omschrijving én een handig lijstje met kenmerken van de woning of van het appartement.

Het klimaat aan de Costa Blanca en Costa Cálida

Een mild klimaat, witte stranden en de gemoedelijke Spaanse sfeer zijn slechts een paar redenen waarom u graag een huis aan de Costa Blanca of Costa Calida koopt. Soms liggen ook gezondheidsreden ten grondslag aan een huis kopen aan de Costa Blanca of Costa Calida, omdat de zachte winters met een lage vochtigheidsgraad een geschikt klimaat bieden voor mensen met bijvoorbeeld gewrichtsproblemen.

Huis kopen aan de Costa Blanca of Costa Calida? Kies voor Koopwoningenspanje.nl

Koopwoningenspanje.nl heeft goede contacten met betrouwbare projectontwikkelaars, banken en bouwbedrijven. Bovendien hebben we de nodige kwaliteit in huis. Het wiel hoeft niet twee keer uitgevonden te worden. Een huis kopen aan de Costa Blanca of Costa Calida houdt overigens niet in dat u direct naar Spanje moet. Koopwoningenspanje.nl heeft namelijk een kantoor in Nederland. Dus mocht een woning kopen aan 1 van de Costa’s voor u een optie zijn, dan bent u van harte welkom bij ons op kantoor.

Hierom kiest u voor Koopwoningenspanje.nl:

– Ruime en gepersonaliseerde selectie woningen op maat voor elke klant en voor elk budget;

– Inspectietrip om de omgeving en de woningen met eigen ogen te  zien;

– Full service makelaarskantoor (verzekeringen, belastingaangiften, vertalingen).

– Property Care (onderhoud, controle en toezicht op uw woning in Spanje);

– Aftersales afdeling die alle zaken opvolgt, regelt en afhandeld.

De meeste Nederlanders, Engelsen en Belgen die naar Spanje komen, beheersen de Spaanse taal niet voldoende en kennen de weg niet. Dit kan tot vervelende situaties leiden. U schakelt daarom Koopwoningenspanje.nl in voor het vinden van uw woning aan de Spaanse kust!

Wist u bijvoorbeeld, dat eigenaren van een woning in Spanje, residenten zowel als niet residenten, wettelijk verplicht zijn om jaarlijks aangifte (Renta) te doen in Spanje en dat zij een fiscale vertegenwoordiger dienen aan te stellen? Deze zaken en alle andere administratieve afhandelingen in Spanje neemt Koopwoningenspanje.nl voor u uit handen.

Wilt u weten met welke kosten u rekening dient te houden als eigenaar van een woning of appartement in Spanje? Stuur dan een email naar info@koopwoningenspanje.nl.

Overige zaken rondom onze dienstverlening

Koopwoningenspanje.nl  biedt alle diensten aan betreffende de aankoop van een woning in Spanje, zoals:

1. Aankoopbegeleiding.
2. Fiscale vertegenwoordiging.
3. Erfrecht.
4. NIE nummer aanvragen.
5. Verzekeringen.
6. Notariële akten.
7. Bouwinspecties.

Voor meer informatie stuurt u een email naar info@koopwoningenspanje.nl.